Energiecontracten
Wij kunnen jou ontzorgen bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. En zodra het contract eenmaal loopt, blijven wij de energietarieven proactief in de gaten houden. Kan het goedkoper? Dan trekken wij aan de bel! NBE is het extra paar ogen dat meekijkt naar al jouw energiezaken. Onze service en adviezen zijn kosteloos voor jou. Ben je zakelijke klant? Dan denken wij met je mee, en zorgen voor de beste oplossing op ieder moment.
Energiecontracten
Particuliere energiecontacten

Bij NBE regel je snel en moeiteloos het beste energiecontract

Op de energiemarkt wordt je van alle kanten benaderd door verschillende energieleveranciers. Daar wil NBE orde in scheppen! Bovendien: als het over energie gaat, spreek je meestal een salesmedewerker ééns en nooit weer. Dat willen wij anders doen. We vinden het belangrijk om alle energiezaken persoonlijk en goed te regelen voor onze klanten. Daarom krijg jij één vaste persoonlijke adviseur bij NBE, die jou jarenlang advies en begeleiding biedt bij al jouw energiezaken.
Energielabel
Een energielabel aanvragen
Een energielabel geeft aan hoe comfortabel en energiezuinig jouw woning is. Bovendien krijg je inzicht in wat jij kunt doen om dit te verbeteren. Wil jij jouw woning verkopen of gaan verhuren? Dan is een definitief energielabel verplicht. Sinds 1 januari 2021 zijn de regels omtrent energielabels strenger geworden.

Voorheen kon je dit zelf eenvoudig online regelen, tegenwoordig is het verplicht om een energieadviseur bij jou thuis te laten komen. Dit bezoek duurt gemiddeld zo’n 60 tot 90 minuten (afhankelijk van jouw woning).
Wij van NBE laten een expert bij jou langskomen en binnen twee weken ontvang je het definitieve energielabel.
Onze visie? Levenslang adviespartner blijven van onze klanten!
Als het aan ons ligt, willen we over 20 jaar nog steeds bij jou over de vloer komen. Dat kunnen we maar op één manier bereiken, en dat is door eerlijk en transparant te zijn. We zijn jouw ondersteunende partner, het meekijkend oog. We houden continu de energietarieven in de gaten. Kun je bij een andere energiemaatschappij substantieel besparen op de kosten? Dan laten we je dat meteen weten! Krijg je een overstapaanbod van een andere energieleverancier? Wij geven eerlijk advies of je wel of niet moet overstappen. Ook kunnen wij jou begeleiden bij het verduurzamen van jouw huis met zonnepanelen, airco’s, isolatie, ledverlichting en het aanvragen van een energielabel.
Advies nodig?
Wij hebben geen glazen bol, maar kunnen wel met gezond verstand en ervaring met je meedenken. Kun je flink op je energiekosten besparen bij een andere leverancier? Dan zullen wij jou proactief adviseren om over te stappen. Als hiervoor een boete wordt geïncasseerd op jouw eindafrekening, is de nieuwe leverancier vaak bereid om deze boete op zich te nemen. Het declareren van de boetevergoeding neemt NBE voor jou uit handen, zodat jij de boete volledig terugbetaald krijgt!