Over ons

You are in good hands

NBE is een jong en energiek familiebedrijf, met ruim 20 jaar energie-ervaring in huis. Ons team bestaat uit zeven energiespecialisten, die ervaring hebben opgedaan bij zowel de grootste als de kleinere spelers in de energiemarkt.
Bel met NBE
Jouw proactieve energiepartner

In tegenstelling tot andere marktpartijen, beheren wij je volledige energieportfolio proactief. We adviseren jou bij het afsluiten van een nieuw  energiecontract, en daarna blijven we de energietarieven constant in de gaten houden. Kan het beter, dan hoor je van ons! Wij zijn altijd bereid om een stap extra te zetten voor onze klanten. Dat levert langdurige en succesvolle samenwerking op, op basis van wederzijds vertrouwen.

Innovatief en duurzaam
De energiemarkt is continu in beweging. Daarom is NBE alsmaar aan het innoveren! Daarvoor hebben we een hechte, langdurige samenwerking met ca. 15 verschillende stroom- en gasleveranciers. Natuurlijk denken we ook aan het milieu. Duurzame energie zal steeds meer de huidige, vervuilende energievormen vervangen. We kunnen jou begeleiden bij de investering in zonnepanelen, airco’s, isolatie, ledverlichting en bij het aanvragen van een energielabel.
De kennismaking
De kennismaking is meteen persoonlijk: we gaan samen om tafel, we doen niet aan telefonische verkoop.
Kan het beter
Ontstaan er substantiële verschillen in de markt trekken wij proactief aan de bel.
De samenwerking
Komen we tot een overeenstemming, dan kom je bij ons in het systeem te staan

Lange termijn: verduurzaming
Op de lange termijn is verduurzaming vrijwel altijd de voordeligste keuze.