Diensten

Je bent in goede handen

NBE is een jong en energiek familiebedrijf, met ruim 20 jaar energie-ervaring in huis. Ons team bestaat uit zeven energiespecialisten, die ervaring hebben opgedaan bij zowel de grootste als de kleinere spelers in de energiemarkt.
Bel met NBE
Nederland bespaart energie

Wij zijn NBE, oftewel: Nederland Bespaart Energie. Dat bedoelen we letterlijk en figuurlijk! Wij besparen jou energiekosten, én jij bent hier zelf geen energie meer aan kwijt.

Energiecontracten

Wij begeleiden jou in het kiezen en afsluiten van een energiecontract. Ook terwijl het contract loopt, blijven we dit proactief in de gaten houden.

Verduurzaamheid

We kunnen jou begeleiden bij de investering in zonnepanelen, airco’s, isolatie, ledverlichting en bij het aanvragen van een energielabel.
NBE ontzorgt in energiecontracten
Wij begeleiden jou in het kiezen en afsluiten van een energiecontract. Ook terwijl het contract loopt, blijven we dit proactief in de gaten houden.
NBE zakelijke telefonie & internet

Wil jij minder betalen voor je zakelijke telefonie? Stap over naar VoiPro! Dan verlagen wij je huidige telefoon kosten met minimaal 20%*. Dan krijg je bovendien ook nog de meest geavanceerde VoIPro bedrijfstelefonie oplossing die je zelf eenvoudig beheert! Dus waar wacht je op?


Internet? Doen we ook!
Wij leveren alle voorkomende internetverbindingen, ADSL, VDSL, VVDSL, Glasvezel, Coax en 4G (backup)oplossingen en zorgen voor een volledige WIFI inrichting van jouw werkomgeving.

Zonnenpanelen
We zitten midden in één van de grootste stijgingen in energietarieven ooit. Veel Nederlanders voelen het al in hun portemonnee en het nieuws staat er vol van. De keuze voor zonnepanelen op je dak wordt daardoor alleen maar interessanter. Door zonnepanelen te installeren, wek je jouw eigen duurzame energie op en bespaar je maandelijks direct op je energierekening. Een investering die je in bijna alle gevallen al binnen 4 jaar terugverdiend hebt! Daarnaast ben je in de toekomst veel minder afhankelijk voor prijsstijgingen. Je krijgt de touwtjes dus zelf in handen én werkt tegelijk aan een duurzame toekomst!