Onze werkwijze

Hoe wij jou ontzorgen
Zie je soms door de bomen het bos niet meer? Dat snappen wij, met alle verschillende energieleveranciers, vaste of variabele energiecontracten, en continu wisselende energieprijzen. Wij kunnen je volledig ontzorgen op energievlak! Zo gaat dat in zijn werk:
NBE - Reseller
De kennismaking
De kennismaking is meteen persoonlijk: we gaan samen om tafel, we doen niet aan telefonische verkoop. We bespreken je huidige energiecontract en stellen de nodige vragen, om samen te kijken of het ook goedkoper kan! Wil je overstappen naar een andere energiemaatschappij, dan kunnen wij dat volledig voor je uit handen nemen. En ook niet onbelangrijk: onze dienstverlening aan jou is en blijft gratis.
De samenwerking
Komen we tot een overeenstemming, dan kom je bij ons in het systeem te staan. In het klantportal kun je al jouw energiegegevens overzichtelijk inzien: de begin- en einddatum van het energiecontract, de energietarieven en je verbruik. Iedere maand controleert NBE de tarieven van alle leveranciers in onze portefeuille. Zien wij gaandeweg dat jouw contract goedkoper kan, dan trekken we proactief aan de bel!
NBE Samenwerking
Kan het goedkoper
Ontstaan er substantiële verschillen in de markt, dan trekken wij proactief aan de bel. Is er een energieaanbieder met een beter voorstel, dan kun je er baat bij hebben om een contract voortijdig op te zeggen. Als hiervoor een boete wordt geïncasseerd op jouw eindafrekening, is de nieuwe leverancier vrijwel altijd bereid om deze boete op zich te nemen. NBE regelt de overstap en neemt de declaratie van de boetevergoeding uit handen. Ook deze service is voor jou kosteloos!
Lange termijn: verduurzaming
Op de lange termijn is verduurzaming vrijwel altijd de voordeligste keuze. Daarom bieden wij villedige begeleiding bij de aanschaf van airco’s, zonnepanelen en ledverlichting, bij het isoleren van je huis en bij de aanvraag van een energielabel.